Bagger presenteert CD

BAGGER brengt complete CD in het Liwwadders uit!
De in Hallum gevestigde punkrockband BAGGER heeft haar debuut CD, 'Watsuustounoujuh!' uitgebracht. Deze CD staat vol met zelf gecomponeerde nummers in het Liwwadders. De teksten gaan overal en nergens over en zijn meestal recht voor zijn raap. Zo komen op de CD onderwerpen voorbij als flitspalen, telefoonterreur, cellulitis, de regering, suurtsjes en natuurlijk de stad Leeuwarden zelf.
De CD wordt 26 januari a.s. gepresenteerd in Café De Viersprong te Hallum. Aanvang 21:30 uur. De toegang bedraagt € 3,00 en de CD is deze avond voor € 5,00 te koop. Bovendien wordt er een BAGGER-huiskamerconcert verloot. Kom op tijd want vol is vol!
BAGGER is een band uit het noorden van Friesland en ze beschrijven hun muziek ook wel als 'baggerrock'. De band is in de zomer van 2007 opgericht en speelt sinds 2010 in de volgende bezetting:
Richard Bagger, Hallum : Zang/ gitaar
Kees Bagger, Hallum : Gitaar
Gerben Bagger, Marssum : Basgitaar
Geurt Bagger, Marrum : Drums
(De bandnaam was dan ook snel gevonden).
'Aaipop d'r op út' had begin 2008 in theater Romein te Leeuwarden de wereldprimeur: BAGGER ging er bij hun allereerste optreden meteen met de hoofdprijs vandoor en mocht Aaipop dat zelfde jaar openen. Inmiddels heeft men al in alle hoeken en gaten van Friesland gespeeld (en zelfs opgetreden in Duitsland) dus vond men het tijd om alle grote hits bij elkaar op een schijfje te zetten, zodat de mensen thuis ook kunnen genieten van de lekker lawaaiïge Liwwadder baggerrock.
Contact:
baggerrock@hotmail.com
www.baggerrock.hyves.nl
www.myspace.com/baggerrock