BEDRIJVEN

Bouwbedrijf Bloemsma

Doniaweg 30H
9074 TK Hallum
0518-431335
info@bloemsmabouw.nl
www.bloemsmabouw.nl

 

Bouwbedrijf Bloemsma BV - ùw Bouwpartner voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie voor zowel de particuliere als de utiliteitsmarkt.

Wanneer u een aannemer in het noorden van het land zoekt is Bouwbedrijf Bloemsma BV de aannemer voor U.

Wij zijn een dynamisch bouwbedrijf en bouwen zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen. Wij hebben ruime ervaring in zowel het bouwen van nieuwbouw woningen middels de traditionele bouwwijze als middels de houtskeletbouw. Maar ook zijn wij sterk in het bouwen van bedrijfspanden, fabriekshallen, veestallen, verbouw, renovatie en restauratie werken.

Wij kunnen het traject van A tot Z voor u verzorgen, inclusief het uittekenen van het ontwerp, de tekeningen voor de aanvraag omgevingvergunning en het verzorgen van de aanvraag van de omgevingvergunning.

Als BouwGarant aannemer kunnen wij u zekerheden bieden waar een andere aannemer dat niet kan. Op de BouwGarant site zijn alle voordelen beschreven (www.bouwgarant.nl).

Voor het verzorgen van isolatie zaken zijn wij Meer Met Minder aannemer en kunnen wij de diverse subsidies voor u aanvragen en reserveren. Voor meer informatie zie ook de website van Meer Met Minder (www.meermetminder.nl).

Ons bouwbedrijf is VCA** gecertificeerd en is daarmee een coördinerende aannemer voor bedrijven welke het veiligheidsbeleid hoog in het vaandel hebben staan. Ook het opleiden van leerlingen vinden wij een belangrijk aspect voor de toekomst en daarom zijn wij ook een leerbedrijf voor meerdere opleidingen.

Graag lichten wij ons bouwbedrijf en de bouwmogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze site toe.