Uitgelicht
Door Doarpsbelang Hallum opdinsdag 2 januari 2024

Kerstbomen inzameling 2024

2024-01-03 21:33:17

Ook dit jaar kunnen de kerstbomen weer ingeleverd worden op It Blikkelân. De inzameling van de bomen gaat net als de vorige jaren weer gepaard met een waardebonnen en lootjesactie.

Zoals wellicht bekend, worden de kerstbomen niet meer huis aan huis opgehaald. De kerstbomen worden verzameld op verschillende locaties in de gemeente Noardeast-Fryslân. Je kunt jouw kerstboom in Hallum op zaterdag 6 januari 2024 van 10.00 uur tot 12.00 uur afgeven op de parkeerplaats It Blikkelân. 

Of laat hem lekker door de jeugd wegslepen en gun hun deze waardebonnen!

Indien je niet mee kan of wilt doen aan deze actie, dan kan je de kerstboom inleveren op de milieustraat of in kleine stukken in de GFT container doen.

Lootjes en waardebonnen

Voor elke ingeleverde boom op het parkeerterrein, krijg je 1 lootje en 1 waardebon van € 0,50.
De waardebonnen kunnen tot 1 februari 2024 ingeleverd worden bij:

  • Blokker in Dokkum en Kollum
  • Top 1 Toys in Ferwert en Kollum
  • NYNstyles in Dokkum

Aan de waardebon zit een lot vast, bewaar deze goed want daar kan een prijs op vallen. In alle dorpen valt namelijk een geldprijs ter waarde van 25 euro.

Winnende loten worden 17 januari bekend gemaakt op de gemeentepagina in de krant en op Facebook van de gemeente. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 31 januari 2024 om 16.00 uur in Dokkum in het gemeentehuis.

Oproep

Hierbij een oproep aan de jeugd van Hallum, sleep die bomen naar de parkeerplek en scoor zoveel mogelijk lootjes en waardebonnen! We hebben dit jaar extra bonnen en lootjes.


Naar overzicht