Door Doarpsbelang Hallum opvrijdag 9 februari 2024

Save the date: Woonplatform

2024-02-09 23:53:20

Een aantal keer per jaar wordt er een regionale netwerkbijeenkomst voor makelaars, bouwbedrijven, installatiebedrijven, woningcorporaties en gemeente georganiseerd. We bundelen onze krachten voor belangrijke thema’s op de woningmarkt. Bijvoorbeeld het verduurzamen van woningen en de betrokkenheid van onder andere bouwbedrijven en installatiebedrijven uit de regio daarbij.

Dit voorjaar willen we samen stappen zetten naar betaalbaar wonen in onze gemeente. Daarom organiseren we op 19 maart en 3 april een bijeenkomst van het woonplatform. Tijdens de bijeenkomst geven we inzicht in welke uitdagingen er spelen, delen we inspirerende voorbeelden en gaan we aan de slag met een actieplan! We sluiten de avond af met een borrel.

Binnenkort ontvang je het programma. Schrijf de datum alvast in je agenda!

Hartelijke groet,

Bert Koonstra
Wethâlder Wenjen, Romte en Fergunnings
 

Bijeenkomsten woonplatform

  • Dinsdagavond 19 maart 2024 Theater de Colle, Kollum
  • Woensdagavond 3 april 2024 MFC It Spektrum, Burdaard

Ben jij erbij?

Scan de QR code of meld je aan via www.noardeast-fryslan.nl/woonplatform

Heb jij ideeën?

Heb jij ideeën over hoe we wonen weer betaalbaar kunnen maken? Dan dagen we jou uit om jouw idee kort te presenteren! Laat jouw idee weten via het aanmeldformulier. Dan nemen we contact met je op.

Voor wie?

De bijeenkomst is onder andere bedoeld voor inwoners (jong en oud), dorpsbelangen, makelaars, marktpartijen en raadsleden. Wij zien je graag tijdens deze avonden. Je kunt zelf bepalen welke avond voor jou het meest handig is.


Naar overzicht