Dokter leesplezier | Bibliotheek

10apr 15:00 - 16:00
2022-09-23 00:23:11
Wanneer: maandag 10 april 2023 om 15:00 - 16:00
Contactpersoon
Bibliotheken Noord Fryslân
Telefoon: 088 -1656123
Email: info@bnfrl.nl
dokter leesplezier voorlezen moeder kind knuffel boek bibliotheek hallum

Kinderen zijn van harte welkom voor een bezoek aan Dokter leesplezier met uitdagingen op het gebied van lezen. Last van Dyslexie? Is lezen té makkelijk voor jou of juist lastig? Lukt het je maar niet om een leuk, spannend, grappig of passend boek te vinden? Vind je lezen saai? Of ben je op zoek naar een boek voor je boekbespreking of werkstuk. Eén van onze lees- en mediaconsulenten geeft advies, tips, ze luistert, beantwoordt vragen, en biedt hulp bij het vinden van het juiste boek.

Ook ouders kunnen terecht bij Dokter Leesplezier. Wat zijn geschikte boeken voor mijn kind met dyslexie? Welke apps en leesgames zijn geschikt voor mijn kinderen? Hoe kan ik mijn kind motiveren meer te lezen en welk boek is geschikt voor mijn kind?

Kom jij ook langs? Informeer bij de balie waar je de lees- en mediaconsulent kunt vinden. Samen gaan we elke leesuitdaging aan, op naar (meer) leesplezier!

Deze vragen, en nog veel meer, kun je stellen aan een lees- en mediaconsulent van de Bibliotheek. Ze geeft je graag tips en trucs over geschikte boeken, media en apps en beantwoordt met plezier al je vragen. Ook helpt ze jouw kind graag met het vinden van de leukste boeken die passen bij wat je kind graag leest of waar ze graag meer over weten.

Voor wie?
Voor kinderen van 4 t/m 18 jaar en hun ouders.

Wanneer?
Bibliotheek Hallum: elke tweede maandag van de maand, van 15.00 - 16.00 uur
Bibliotheek St.- Annaparochie: elke tweede dinsdag van de maand, van 15.00 - 16.00 uur

Aanmelden?
Kom jij ook langs? Loop gerust binnen, aanmelden is niet nodig. Wil je toch liever een afspraak maken? Mail dan naar dokterleesplezier@bnfrl.nl.


Naar overzicht