Door de Bibliotheek Hallum opwoensdag 24 januari 2024

Blind date met een boek!

2023-12-09 22:04:07
blind date met een boek bibliotheek hallum lees lezen verrassing boeken onbekend proberen valentijn 2024

Het is bijna Valentijnsdag. Ben je nog op zoek naar een date? Dat komt goed uit, wij hebben ze bij de vleet. Kom naar de bieb en ga op blind date met....een boek!

Hoe het werkt? Heel simpel. In onderstaande bibliotheken vind je van 1 t/m 14 februari allemaal blind dates: boeken, ingepakt speciaal voor jou. Je ziet dus niet om welk boek of schrijver het gaat. Er staat alleen een openingszin op het boek geschreven. Op basis daarvan bepaal jij of het boek met jou mee naar huis mag.

Maar let op: net als bij een echte blind date, kan het boek op het eerste gezicht tegenvallen! Dan leg je het echter niet meteen weer weg! Je geeft het boek een kans. Je gaat er dus tenminste een kwartier in lezen en kijkt of het verhaal je toch weet te boeien. Hopelijk bevalt het boek je en lees je het uit. Misschien valt het tegen; dan mag je het weer inleveren en een nieuwe blind date uitzoeken. Wie weet ontstaat er wel ‘echte liefde’ en heb je iets heel moois ontdekt!

Kom zo vaak je wilt naar onderstaande bibliotheken voor deze ingepakte blind dates en ontdek wat voor moois er schuilgaat achter de verpakking.

Bibliotheek Buitenpost
Bibliotheek De Westereen
Bibliotheek Dokkum
Bibliotheek Hallum
Bibliotheek Harlingen
Bibliotheek Kollum
Bibliotheek St.- Annaparochie
Bibliotheek Surhuisterveen
Bibliotheek Vlieland


Naar overzicht