Uitgelicht
woensdag 22 juni 2022

Feestelijke opening Speeltuin de Singel

2022-06-22 12:47:50

Na meer dan een jaar lang werkzaamheden verrichten in een prachtig dorp, betrokken kinderen en enthousiaste speeltuin commissieleden vanuit Doarpsbelang Hallum, is het een feit. De ideeën om van Speeltuin de Singel Hallum een mooie speeltuin te maken, die voor “iedereen” toegankelijk is, zijn werkelijkheid geworden.

Jong en oud, kinderen met en zonder beperking, inclusief spelen is nu mogelijk. De speeltuin is gerenoveerd en geïnnoveerd. Het is een plek wat zorgt voor verbinding; een ontmoetingsplek in de buurt.

Vorig jaar zijn we gestart met het plan en de voorbereiding. Door de tekeningen van de kinderen en de enquête in de zomer wisten we wat de wensen en behoeften waren. In het najaar zorgden we voor meerdere vormen van financiering. De flessenactie en de spaaractie in het dorp, het filmpje gemaakt door de kinderen en het meedoen met Kern met Pit en aanvragen van subsidies zijn hier voorbeelden van. Alle ontwikkelingen kon je volgen via onze facebookpagina. In het voorjaar van 2022 begonnen we met de uitvoer van het plan en de grondwerkzaamheden. In mei stonden de toestellen op het terrein.

En nu is het zover, de Speeltuin gaan we feestelijk openen!

Speeltuincommissie
Mattie, Marijke, Sandra en Pietrix 

 


Naar overzicht