Uitgelicht
Door Spikerdoarp Hallum opdinsdag 21 mei 2024

Na succesvolle koekactie: nu groepsbegeleiders gezocht!

2024-05-21 21:38:51
spikerdoarp hallum spijkers hutten bouwen pallets hout spijkerdorp pallet koek koekjes toast verkoop actie tasjes kopen sponsors tas koek

Na het grote succes van de koekactie van 21 mei, waarbij de kinderen alle "Hallumer Pûdsjes" hebben verkocht ten behoeve van het Spikerdoarp, zijn we nu op zoek naar begeleiders die de groepen kinderen in Hallum op 27, 28 en 29 augustus willen begeleiden. Ken je iemand, of heb je zelf interesse, geef dit mooie verhaal door! Want samen dragen we het Spikerdoarp. 

Geweldig om te zien, 1 voor 1 druppelen de kinderen het Hallumer zwembad in, om keurig de koeksjes op te halen die klaarstaan om verkocht te worden. Met zorg hebben we dit  jaar een mooi Hallumer Pûdsje samengesteld, met zowel koek als toast. De kinderen hebben in 26 groepen, door het hele dorp gelopen. Wat was het een succes, de opkomst van onze kinderen, de verkoop, het plekje bij het zwembad wat we konden gebruiken, terwijl een van de eerste zwemlessen weer van start ging. Rond 6 uur kwamen de eerste groepen alweer terug. 

We hebben meer Pûdsjes nodig

Wat een enthousiasme en wat een groot succes. Hallum heeft in grote getale Pûdsjes gekocht. Door dit succes, waren we zomaar uitverkocht en hebben we, helaas, lang niet alle huizen gehad. Wel straalden de kinderen. Hoe gaaf is het dat je alles verkoopt? Deze actie is hard nodig, om spikerdoarp, naast alle andere acties mogelijk te maken. We hebben nog een oproep aan Hallum. We zoeken Groepsbegeleiders om  gedurende het Spikerdoarp op 27 28 en 29 augustus 3 dagen lang de groep te begeleiden.

We hebben groepsbegeleiders nodig

Helpen als begeleider tijdens het Spikerdoarp is ontzettend leuk! 3 dagen met kinderen hutten bouwen, samen een prachtige sfeer neerzetten en de kinderen een onvergetelijke week bezorgen. Soms kan je zelfs punten voor je opleiding behalen. Geef je dan ook snel op. Minimale leeftijd is 16 jaar en je begeleidt de groepen met zijn tweeën. Ken je iemand, of heb je interesse? Laat het ons weten en neem contact op met het Spikerdoarp via onze website of onze facebookpagina www.spikerdoarphallum.nl Zegt het voort! En draag net als onze kinderen dit mooie Spikerdoarp!


Naar overzicht