Door Doarpsbelang Hallum opvrijdag 24 maart 2023

Huldiging Marijke Groenewoud 27 maart MFC Trefpunt

2023-03-24 10:55:59

'Onze' Marijke is op 3 maart 2023 voor de tweede keer wereldkampioen geworden bij de massastart op het WK Schaatsen van 2023. Een hele prestatie en daar zijn wij als dorp natuurlijk heel erg trots op!

Om Marijke te huldigen en te feliciteren met haar gouden medaille, nodigen wij jullie van harte uit op maandag 27 maart in MFC Trefpunt om 19:30 uur, om dit met ons te komen vieren.

Er is een "officieel" momentje en daarna is er gelegenheid om Marijke persoonlijk te feliciteren en natuurlijk een handtekening te scoren! Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje aangeboden door MFC Trefpunt, Slagerij Wip en Doarpsbelang Hallum.

      

Uitnodiging huldiging Marijke Groenewoud 2023

'Onze' Marijke is op 3 maart 2023 voor de tweede keer wereldkampioen geworden bij de massastart op het WK Schaatsen van 2023. Een hele prestatie en daar zijn wij als dorp natuurlijk heel erg trots op! Om Marijke te huldigen en te feliciteren met haar gouden medaille, nodigen wij jullie van harte uit op maandag 27 maart in MFC Trefpunt om 19:30 uur, om dit met ons te komen vieren. Er is een "officieel" momentje en daarna is er gelegenheid om Marijke persoonlijk te feliciteren en natuurlijk een handtekening te scoren! Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje aangeboden door MFC Trepunt, Slagerij Wip en Doarpsbelang Hallum.

Naar overzicht