maandag 19 december 2022

Kerstbomen inzameling 2023

2022-12-17 00:08:27

De afgelopen twee jaren kon de jaarlijkse kerstbomenactie vanwege corona niet doorgaan op de gebruikelijke manier. Graag wil de gemeente de kerstbomenactie in 2023 weer organiseren met behulp van de jeugd en vrijwilligers die de kerstbomen in ruil voor een tegoedbon inleveren op een verzamelpunt in het dorp.

Zoals wellicht bekend, worden de kerstbomen niet meer huis aan huis opgehaald. De kerstbomen worden verzameld op verschillende locaties in de gemeente Noardeast-Fryslân. Je kunt jouw kerstboom in Hallum op zaterdag 7 januari 2023 van 10.00 uur tot 12.00 uur afgeven op de parkeerplaats It Blikkelân. 

Of laat hem lekker door de jeugd wegslepen en gun hun deze waardebonnen!

Indien je niet mee kan of wilt doen aan deze actie, dan kan je de kerstboom inleveren op de milieustraat of in kleine stukken in de GFT container doen.

Lootjes en waardebonnen

Voor elke ingeleverde boom op het parkeerterrein, krijg je 1 lootje en 1 waardebon van € 0,50.
De waardebonnen kunnen tot 1 februari 2023 worden ingeleverd bij:

  • Blokker in Dokkum en Kollum
  • Top 1 Toys in Ferwert en Kollum
  • Intertoys in Dokkum

Aan de waardebon zit een lot vast, bewaar deze goed want daar kan een prijs op vallen. In alle dorpen valt namelijk een geldprijs ter waarde van 25 euro.

De trekking vindt plaats op donderdag 12 januari en de winnende loten worden op woensdag 18 januari bekend gemaakt op de gemeentepagina in de regionale kranten. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 1 februari 2023 om 16:00 uur in de beide stadhuizen door de betrokken wethouders.

Oproep

Hierbij een oproep aan de jeugd van Hallum, sleep die bomen naar de parkeerplek en scoor zoveel mogelijk lootjes en waardebonnen!


Naar overzicht