Door de Bibliotheek Hallum opdonderdag 30 november 2023

Koffie en de krant in de Doarpskeamer

2023-12-09 21:31:29
ontdek de bieb agenda december bibliotheek hallum sint annaparochie

Elke dinsdag in St.-Annaparochie en elke woensdag in Hallum is de doarpskeamer in de bibliotheek. De plek om anderen te ontmoeten, een kopje koffie te drinken, de krant te lezen of de handen uit de mouwen te steken. Dinsdag 5 december is er een schilderworkshop tijdens de doarpskeamer in St.-Annaparochie, 12 december is er een bingo en dinsdag 19 december vertelt de traumahelikopterpiloot over zijn werk. Woensdag 13 december staat de doarpskeamer in Hallum in het teken van schrijfster Ingrid de Vries, zij vertelt over haar boek Water Val.

Maar er is deze maand meer te doen in de bibliotheek. De bibliotheek daagt iedereen uit om de beste gemanipuleerde foto te maken. Iedereen mag meedoen en van een gewone foto iets heel bijzonders te maken. Geef je fantasie de vrije loop, verander kleuren, voeg elementen toe of voeg meerdere foto’s samen. Geen idee waar te beginnen? Maandag 11 december is er een workshop fotomanipulatie in Bibliotheek Hallum, maandag 18 december in St.-Annaparochie.

Elke woensdag is er taalcafé in Bibliotheek Hallum. Vind je het soms nog moeilijk om een gesprek te voeren in het Nederlands? Lijkt het je fijn om samen met anderen te oefenen? In het Taalcafé is iedereen welkom die beter Nederlands wil leren spreken. Met een kop koffie of thee erbij worden er allemaal onderwerpen besproken.

Elke donderdag is er repaircafé in Bibliotheek St.-Annaparochie. Repaircafé. Kapotte apparaten en kleding weggooien? Zonde, want het kan vaak nog gerepareerd worden. Het repaircafé is gratis, kom langs en neem je kapotte spullen mee!


Naar overzicht