Door Doarpsbelang Hallum opvrijdag 24 februari 2023

NLdoet 2023: klussen in het hoenderpark

2023-02-24 10:30:08

Op zaterdag 11 maart doet Doarpsbelang Hallum mee met NLdoet, de grootste vrijwilligerswerk-dag van het jaar. Kom je ook meehelpen?

Er wordt geklust van 9 uur tot 12.30 uur

Help je mee om het hoenderparkje er weer spik en span uit te laten zien? Alles weer lekker schoon en opgeruimd, het dierenverblijf weer netjes en vele klusjes weer geklaard. Zo blijft het genieten voor jong en oud die even komen kijken in het hoenderpark, maar ook voor alle dieren is het fijn als ze weer een opgeruimd en netjes verblijf hebben.

Klussen in het hoenderpark

Het is weer bijna voorjaar en tijd om weer wat klusjes te doen in het hoenderpark. Er valt van alles op te ruimen, schoon te maken, op te knappen en te klussen. Ook gaan we weer houtsnippers onder de bomen brengen en het schelpenpad aanvullen waar nodig. En vele handen maken licht werk alle hulp is welkom en voor iedereen is er wel wat te doen.

Er is natuurlijk ook even tijd voor koffie, thee en ranja en daar is natuurlijk ook wat lekkers bij!

Aanmelden

Jij komt toch ook helpen? Meld je dan snel aan. Dat kan hier via de website van NLdoet, of via onze contactpagina. Maar je kan ook een mailtje sturen naar doarpsbelang@hallumonline.nl of bel met Doarpsbelang op 06 – 20423356 of 06 – 11095223.

Meenenmen

Na jouw aanmelding nemen we even contact met je op om af te stemmen welke gereedschappen of materialen je zelf mee kunt nemen. Dit gaat bijvoorbeeld om een emmer met water en schoonmaakspullen, een schep, hark of kruiwagen en anders soort gereedschap.

Wij zien je graag op 11 maart om 9:00 uur bij het hoenderpark.

Doarpsbelang Hallum


Naar overzicht