Uitgelicht
vrijdag 24 juni 2022

Opbrengst koffie en taartverkoop Fietselfstedentocht 2022

2022-06-24 10:37:10

6 juni was er weer de Fietselfstedentocht en zoals de vorige keren stond ook nu Doarpsbelang Hallum weer langs de route in een tent met koffie, thee en gebak voor iedereen die daar zin in had.

Ondanks het slechte weer is het nog gezellig druk geweest in de tent en hebben we zelfs verschillende fietsers uit het buitenland een bakje koffie en gebak mogen aanbieden. Taart, cake en koekjes konden wij verkopen dankzij de enthousiaste bakkers uit Hallum. Wij willen bij dezen dan ook iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken voor de taarten en de cake die door jullie zijn gemaakt, bedankt allemaal!

Ook willen wij de sponsors bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat Doarpsbelang Hallum ook dit jaar weer deze verkoopactie kon doen. Wij willen MFC het Trefpunt, Helwa Wafelbakkerij BV, Spar Wip, Hellema BV en Autovakmeester Bremer heel hartelijk bedankten voor hun steun aan deze verkoopactie!

Ook alle vrijwilligers die meegeholpen hebben worden namens Doarpsbelang Hallum heel hartelijk bedankt voor jullie hulp!

De opbrengst van de verkoop gaat naar het hoenderpark aan de Singel in Hallum. Het hoenderpark kan deze opbrengst goed gebruiken voor de jaarlijkse kosten die het heeft en dit niet allemaal kan betalen door alleen de donaties die jaarlijks gedaan worden.

Dit jaar is de opbrengst van de koffie, thee en taartverkoop, na aftrek van alle, kosten uitgekomen op € 513,17. Een mooie opbrengst waar het hoenderpark heel blij mee is.

Iedereen heel erg bedankt!
Bestuur Doarpsbelang Hallum

PS
Hier kun je nog even nalezen hoe deze ochtend verlopen is.


Naar overzicht