dinsdag 3 oktober 2023

Schuif aan bij de MKB Ondernemerstafel regio Hallum

2023-10-03 10:30:16

Hoe kun je als ondernemer krachtig opereren in een voortdurend veranderende omgeving? Ondernemers kennen allemaal soortgelijke uitdagingen, ongeacht de omvang en de branche. Door deze vraagstukken als ondernemers onderling te bespreken kun je de krachten bundelen en helpen om elkaars bedrijven én de regio veerkrachtiger te maken. Alleen ga je sneller. Samen kom je verder.

Aan de MKB Ondernemerstafel is alles bespreekbaar en in het bijzonder veerkrachtig ondernemerschap. Je schuift aan tafel met een kleine groep ondernemers om kansen en uitdagingen met elkaar te delen. Wat levert het je op? Nieuwe inzichten, een sterker netwerk en mogelijkheden voor samenwerkingen om uitdagingen aan te gaan.

De Bakenmeesters organiseren de MKB Ondernemerstafel acht keer op verschillende locaties in de regio Noordoost-Fryslân. Met uitdagende stellingen en prikkelende vragen faciliteren ze de dialoog. Deelname is kosteloos en er is per bijeenkomst plaats voor 8 ondernemers. Vol is vol. Aanmelden kan via debakenmeesters.nl/aanmelden of door het scannen van de QR code (zie flyer).

In het kort

Voor wie: Ondernemers in Noordoost-Fryslân
8 bijeenkomsten
Locatie: bij een ondernemer in de regio
Programma
per bijeenkomst:

  • 16.30 uur Inloop met kleine maaltijd
  • 17.00 uur Start MKB Ondernemerstafel
  • 19.00 uur Einde en gelegenheid tot napraten

NB: exacte locatie volgt na aanmelding.

de Bakenmeesters
info@debakenmeesters.nl
bakenmeesters.nl


Naar overzicht