Uitgelicht
woensdag 2 november 2022

Update glasvezel voor Hallum

2022-11-01 00:02:29

Hierbij een update over de glasvezel campagne in Hallum. Er gebeurt veel en daarom even een kleine terugblik en een blik vooruit op wat er de komende maand nog op de planning staat tot het eind van de campagne op 30 november, eind deze maand.

Een korte terugblik

We zijn als eersten afgetrapt met een informatieavond over glasvezel van Delta Netwerk. Dit was aansluitend na de uitgesteld Algemene Ledenvergadering van Doarpsbelang Hallum op 27 september j.l. Een druk bezochte avond en iedereen heeft de gelegenheid gekregen om zijn of haar vragen te stellen. 

Daarna is het echt begonnen. Veel reclame in en rondom het dorp en ook online op HallumOnline.nl/glasvezel en op onze Facebook-pagina's. Ook op TV is Delta Netwerk veel in beeld.

Voor de dorpen Ferwert, Marrum, Wanswert, Burdaard en Hallum is een speciale Glasvezelkrant bij iedereen bezorgd. In deze krant allerlei informatie over wat glasvezel internet nou precies is en hoe het werk, maar ook interviews met lokale ambassadeurs voor glasvezel internet en waarom dit zo belangrijk is voor onze dorpen.

Gehaktballen en taart!

Afgelopen week is er een kaart van Delta Netwerk bij iedereen in de brievenbus beland met daarop een actie voor wat lekkers bij één van de lokale ondernemers. In Hallum kun je gebak van de Echte Bakker halen in de shop van tankstation Bremer of 4 lekkere gehaktballen bij Uw Slager Wip in de Spar. Als je de kaart inlevert krijg je deze lekkernij gratis mee!

In de maand oktober waren er in de andere dorpen ook informatieavonden, dus had je die in Hallum gemist dan kon je deze in een ander dorp ook bezoeken. Er waren ook een aantal online informatieavonden waar je je voor kon aanmelden.

Wat staat er nog op de planning?

De maand november is de laatste maand van de glasvezel campagne en nu moet het gebeuren. Maar sommigen van jullie hebben nog vragen hadden wij begrepen en daardoor is er nog een extra informatieavond geregeld, zo kun je toch nog al je vragen stellen aan Sybryn, Jaap en Edwin van Delta Netwerk. Zij komen dinsdag 15 november nog één keer een laatste informatieavond geven in Hallum. Kom allemaal massaal naar deze avond en je krijgt antwoord op al je vragen!

Daarnaast is er op woensdag 23 november nog een vraag- en inschrijfmoment in MFC Trefpunt. Samen met Delta Netwerk en Doarpsbelang kun je nog een keer 1 op 1 je vragen stellen, maar met name krijg je hulp bij het inschrijven voor een glasvezel abonnement. Wij helpen je bij de lastige zaken en zorgen dat je gebruik maakt van de speciale actie-linkjes voor de korting van € 25,- en de sponsoring van € 50,- voor Doarpsfûns Hallum.

Dit zijn de linkjes waarmee je meedoet met de sponsoractie, bij elke andere manier van aanmelden krijg je geen € 25,- terug en krijgt ook het Doarpsfûns deze € 50,- niet. Dus gebruik alleen deze linkjes om je aan te melden:


In het kort:

  • Nog even even wat lekkers halen bij slagerij Wip of tankstation Bremer, neem daarvoor de kaart van Delta Netwerk met tegoedbon mee!
  • Je krijgt volgende week 9 november deze uitnodiging in de brievenbus voor de extra informatieavond op dinsdag 15 november van af 19:00 uur.
  • Op deze uitnodiging staat ook de datum voor het vraag- en inschrijfmoment op woensdag 23 november vanaf 15:30 tot 20:00 uur.
  • Op 3 november is er ook nog een laatste online informatieavond, klik hier om je daarvoor aan te melden.
  • Ook zakelijk meld je je aan voor glasvezel internet via de actielink van Delta Internet en kies als aanvulling het Business pakket!

Einde campagne op 30 november

30 november is de laatste dag van de campagne dat je je kunt aanmelden voor een gratis glasvezel aansluiting (wel met een betaald jaarabonnement). Bij voldoende deelname krijgt iedereen in Hallum een gratis glasvezelaansluitpunt in zijn huis, ook als je je niet hebt aangemeld. Je mag deze aansluiting ook weigeren, maar als deze later alsnog geplaatst moet worden, bijvoorbeeld omdat er een nieuwe bewoner in jouw huis komt wonen, dan kost dat minimaal € 650,-.

Heb je geen abonnement afgesloten tijdens de campagne en besluit je later om alsnog een abonnement af te sluiten, dan kan dat. Maar dan komen er wel € 350,- activatiekosten bij om jouw huisaansluiting te activeren, mits je het aanluitpunt in huis niet geweigerd hebt. Ook krijg je dan geen € 25,- terug gestort.

Wij hopen dat iedereen zoveel mogelijk de voordelen ziet van een snelle verbinding thuis, voor Hallum en de toekomst en een abonnement bij Delta of Caiway afsluit.

Als je een abonnement afsluit gebruik dan alleen de actielinkjes op deze pagina en op HallumOnline.nl/glasvezel, alleen dan krijg je € 25,- terug en krijgt het Doarpsfûns € 50,-.

Wij hopen op nog vele aanmeldingen!

Doarpsbelang Hallum
 


Naar overzicht