Door Doarpsbelang Hallum opvrijdag 20 januari 2023

Wandeltocht 'Fan Terp nei Syl'

2023-01-20 12:33:58
Organisatie Fan Terp Nei Syl gras weiland vlaggen

Hoe leuk is het om je ‘buren’ in de gemeente te leren kennen? En hoe leuk is het om als wandelaar Noardeast te leren kennen?

Wandelgroep Fan Terp nei Syl uit Ferwert en Munnekezijl organiseert op zaterdag 16 september 2023 een verbindingstocht langs de mooiste plekken van gemeente Noardeast-Fryslân. Beleef deze wandeling en ervaar enerzijds de prachtige landschappen, stilte en natuur en anderzijds gezelligheid, cultuur en mienskip!

Nu al enthousiast en nieuwsgierig om onze prachtige gemeente Noardeast-Fryslân op een sportieve manier te beleven? Er zijn tochten van 16, 26 of 42,195 km. Noteer de datum alvast in je agenda en volg ons op www.fanterpneisyl.nl

Oproep

Doarpsbelang Hallum is benaderd om mee te denken aan de invulling van de wandeltocht en doet hierbij een oproep aan alle dorpsgenoten, verenigingen en organisaties om met ideeen te komen en je te melden bij de organisatie van de wandeltocht als je hieraan mee wilt helpen. 

Een stukje uit de brief van de organisatie:

Geacht bestuur,

Vorig jaar ontstond bij ons het idee om een evenement te organiseren om de verbinding in onze gemeente te vergroten. Sinds het samengaan van de drie gemeenten Kollumerland, Ferwerderadiel en Dongeradiel in Noardeast-Fryslân, is de totale gemeente wel heel groot geworden!

Onze insteek is: alles is welkom, van klein tot groot!

Al met al wordt het een unieke belevenis en het zou geweldig zijn dat een ieder daarin kan bijdragen. Denk groot of klein; samen maken we de beleving! Denk bijvoorbeeld aan muziek, dans, kunst, cultuur, maar ook het aanbieden van een glaasje water of verkoop van een bakje koffie of iets dergelijks is van groot belang. Nu bent u als bestuur het beste op de hoogte van wat er speelt, leeft en te doen is in en rondom uw dorp en kan het voor uw dorp aantrekkelijk zijn om hieraan mee te doen. U kunt zich hiermee profileren in de gemeente, maar ook de financiële kant kan aantrekkelijk zijn voor verschillende partijen in uw regio!
 

Geef je op

De organiatie wil graag vóór 28-02-2023 weten welke verenigingen, ondernemers en/of individuen hieraan mee willen doen en mee willen werken. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar contact@fanterpneisyl.nl, hier kun je ook terecht met al je vragen. Of kijk even op de website www.fanterpneisyl.nl

Hieronder lees je de volledige uitnodigingsbrief van de organisatie.


Naar overzicht