S.V. Wykels Hallum

Als voetbalclub staan we midden in de maatschappij en bieden we jong en oud de gelegenheid om op zaterdag in teamverband te voetballen. We hopen dat al onze leden met respect voor hun eigen teamgenoten én voor hun tegenstanders het veld opgaan. Alleen dan kan voetbal echt ontspanning bieden aan iedereen.

sv Wykels Hallum heeft zich als doel gesteld om een vereniging te zijn die sociaal en maatschappelijk betrokken is in het dorp Hallum. Leden moeten zich welkom en thuis voelen bij de club. In haar ambitie wil sv Wykels Hallum een vereniging zijn waar plezier en respect voor elkaar de absolute pijlers zijn. Van ieder lid wordt verwacht dat hij/zij steeds z’n best doet en zijn of haar kwaliteiten steeds maximaal inzet. Bij de jeugdafdeling van de vereniging staat het ontwikkelen en het opleiden voorop. Elk lid is anders, de één heeft meer kwaliteiten dan de ander. Daar moet steeds, ook onderling, begrip en respect voor zijn. Trainers en leiders benaderen alle leden op dezelfde wijze. Er mag geen onderscheid zijn. Dit vanuit de wetenschap dat wanneer elk lid zich vanuit zijn of haar kwaliteiten ontwikkelt de vereniging als geheel dan beter wordt.

Jeugdvoetbal

De jeugdafdeling streeft ernaar om iedere jeugdspeler op zijn eigen niveau te laten voetballen, waardoor iedere jeugdspeler plezier in het voetballen heeft, zich sportief en sociaal goed kan ontwikkelen en dus in de breedte beter kan worden. De wedstrijden en trainingen van de jeugdafdeling worden begeleid door een grote groep sv Wykels Hallum 2020 enthousiaste vrijwilligers.

Seniorenvoetbal

[Tekst nog aan te leveren]

Vrouwenvoetbal

Dankzij een enthousiaste groep van ongeveer 20 dames onder leiding van trainer Arend Doldersum is het gelukt om het vrouwenvoetbal bij Wykels Hallum weer op de kaart te zetten. Wij staan altijd open voor nieuwe aanwinsten voor de vrijdagavond competitie. Dames vanaf 18 jaar kunnen meespelen.

De combinatie van onderlinge gezelligheid en enthousiaste inzet maakt het een succes. Maar bovenal is voetbal een leuke teamsport, gezond, gezellig en sociaal.

Foto's & Video's


Naar overzicht