Promoot jouw bedrijf, winkel of vereniging op HallumOnline.nl

Heb jij een bedrijf, club, vereniging, winkel of andere instantie? Promoot deze dan nu voor maar € 25,- per jaar op HallumOnline.nl!

De site met het laatste nieuws uit en rondom Hallum

HallumOnline.nl is de website met het laatste nieuws rondom ons prachtige dorp. Op de site komen de inwoners van Hallum, verenigingen, organisaties en ondernemers samen. Naast het laatste nieuws vind je er activiteiten, komende evenementen en een overzicht van bedrijven en voorzieningen. De site bestaat al jaren, maar is onlangs in een nieuw jasje gestoken en bomvol met nieuwe mogelijkheden!

Jij hebt nu de kans om je bedrijf, club, vereniging, winkel of andere organisatie onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Hallum en omstreken!

Wat kan ik met een eigen account?

Wij bieden je een platform waarmee je direct vele Hallumers kunt bereiken. Hoe actiever je aan de slag gaat, hoe meer mensen uit Hallum je kunt informeren en stimuleren. Zo heb je met een eigen account onder andere de mogelijkheid om:

  • Een profiel (mini-website) te maken voor in het overzicht van bedrijven en voorzieningen
  • Nieuwsitems tonen op je profiel en op de homepage
  • Evenementen en activiteiten tonen op je profiel en in de agenda op HallumOnline.nl
  • Aanbiedingen tonen op je profiel en het overzicht met actuele aanbiedingen op de site
  • Pagina's aanmaken voor bijvoorbeeld je menukaart of openingstijden

Wat kost het en wat levert het me op?

Het doel van HallumOnline.nl is om het dorp te verbinden en te informeren. Door samen te werken met HallumOnline.nl aan een actieve en actuele website bereiken we steeds meer dorpsgenoten. Door actief je promoties en evenementen te plaatsen bereik je honderden inwoners van Hallum. Attendeer ze bijvoorbeeld op een weekaanbieding, open dag, een sportevenement, dans, muziek, spelletjes- of knutseldag, een doe-dag of een nieuwe menukaart in je restaurant. Je kunt communiceren via je eigen profielpagina en items die je plaatst worden uitgelicht op de homepage en vermeld in het overzicht met aankomende activiteiten.

Meedoen is niet helemaal gratis, deze website kost geld en moet ook onderhouden en soms net als nu vernieuwd worden. Daarom vragen we € 25,- per jaar voor je eigen "mini-website" binnen HallumOnline.nl. Je bereikt vele dorpsgenoten en je draagt bij aan een actiever en meer geïnformeerd Hallum.

Geen eigen website en toch online!

Heb je nu geen eigen website of een website die niet meer actueel is, overweeg dan eens om een profiel aan te maken op HallumOnline.nl. Je eigen mini-website die volledig door jouzelf beheerd wordt. Eigen pagina's met jouw specifieke inhoud in een veilige online omgeving die professioneel en dagelijks wordt beveiligd en gebackuped door onze hostingprovider. Geen omkijken meer naar een eigen domein met registratie en het beheer van je website. Wij regelen dat allemaal en jij bent toch online om je doelgroep en dorpsgenoten te bereiken.

Hiermee bereik je gemakkelijker (nieuwe) klanten en leden. Laat ze direct contact met je opnemen of stuur ze eventueel door naar je sociale media.

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen in en rondom Hallum is het mogelijk om je eigen mini-website op HallumOnline.nl te maken. Niet alleen voor bedrijven en sportverenigingen, ook voor andere initiatieven, buurtverenigingen, stichtingen, scholen, kerken, gastouders, werkgroepen, belangenorganisaties, kinderopvang, ZZP'ers, noem maar op.

Mochten de kosten van € 25,- per jaar te hoog zijn voor jouw situatie, neem dan contact op met ons en dan kijken we samen naar een andere oplossing.

HallumOnline.nl is een initiatief en eigendom van Doarpsbelang Hallum, voor vragen en opmerkingen kun je bij ons terecht.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Om je aan te melden kun je eenvoudig contact opnemen met Doarpsbelang Hallum door te klikken op de onderstaande button en het formulier in te vullen.

Vervolgens vragen we jou naar de teksten die je graag op jouw pagina hebben wil, denk daarbij aan een introductie, de belangrijkste kenmerken en omschrijving van je bedrijf, club, winkel of vereniging. Stuur daarnaast een logo en een paar mooie foto's mee voor jouw eerste pagina's (hoge resolutie > 1250 pixels). Wij maken dan de eerste opzet voor je klaar en laten deze door jou controleren en zetten hem online. Of als je zelf heel handig bent, dan kun je ook gelijk zelf aan de slag en het is echt niet ingewikkeld.

Promoot ook je bedrijf, club, winkel of vereniging in Hallum en neem vandaag nog contact met ons op!