Gigasnel glasvezel

komt ook in Hallum!

De drempel van 20% is ruim gehaald, maar we gaan nog even door, want als je je nog niet hebt aangemeld kan dit nog steeds en je steunt het dorp als je besteld via de sponsoractie.

DELTA Netwerk voert campagne in de dorpen van voormalig Ferwerderadiel

Wij van Doarpsbelang Hallum zijn erg blij dat we Hallum de kans kunnen bieden om zich aan te kunnen melden voor een supersnelle internetverbinding die klaar is voor de toekomst. Hiermee zorgen wij ervoor dat ons dorp leefbaar blijft en dat wonen en werken, verbinding en zorg interessant en goed geregeld kan worden.

Wij hebben in de voorbereidingen naar de campagne veel contact gehad met DELTA Netwerk en wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking en de professionaliteit en ambitie die DELTA Netwerk en haar medewerkers tonen om dit mogelijk te maken.

Jaap Bosma – kwartiermaker glasvezel DELTA Netwerk

'een open glasvezelverbinding die Hallum toekomstbestendig maakt'

We doen deze campagne omdat we overtuigd zijn dat glasvezel flink bijdraagt aan de leefbaarheid in de dorpen Hallum, Burdaard, Ferwert, Marrum en Wanswêrt. We zijn er niet om specifieke internetproviders op het glasvezelnetwerk aan te prijzen, het gaat er ons om dat er een open glasvezelverbinding komt die een dorp toekomstbestendig maakt. Het beste internet mag niet alleen voorbehouden zijn aan grote steden. Ik ben blij dat DELTA Netwerk nu hier deze mogelijkheid biedt. Zeker nu er ook geen contributie of bijdrage gevraagd wordt voor de aanleg. Wanneer 1 op de 5 huishoudens ‘ja’ zegt tegen een van de glasvezelabonnementen is de glasvezelverbinding nu gratis.

Het vertrouwen in daadwerkelijke aanleg is ook groot omdat er op dit moment bijvoorbeeld in vele dorpen in de gemeenten Achtkarspelen, Fryske Marren en Sudwest-Fryslãn de schop al in de grond is gegaan door DELTA Netwerk medewerkers. De aanleg zou dus ook al snel kunnen beginnen. Kortom, sneller en stabieler internet, meer keuzevrijheid en Hallum is, net als iedereen om hen heen, klaar voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het internet.

Geen aansluitkosten en start aanleg bij minimaal 20% deelname!

Per abonnement die via deze website wordt afgesloten verdien jij € 25,- en gaat er € 50,- naar een lokale vereninging. En dat is hartstikke welkom in deze tijd. In Hallum gaat deze € 50,- naar het nieuwe Doarpsfûns Hallum dat Doarpsbelang Hallum net gelanceerd heeft.

Nieuw!

Doarpsfûns Hallum

Doarpsbelang Hallum wil graag het hele dorp laten profiteren van de sponsoractie waarmee DELTA Netwerk glasvezel internet aanbied in Hallum. Een unieke kans om te zorgen dat we als dorp ook een goede en toekomstbestendige digitale verbinding in ons dorp hebben. Om dat mogelijk te maken hopen wij dat jullie zoveel mogelijk kiezen voor een abonnement bij Delta of Caiway, omdat we dan een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen voor Hallum.

De opbrengst willen we met iedereen delen door het oprichten van Doarpsfûns Hallum. Verenigingen, stichtingen, commissies en andere initiatieven in het dorp kunnen straks dan een aanvraag doen voor een bijdrage in de kosten van een activiteit, een nieuw initiatief of voor de aanschaf van nieuwe materialen.

Ook voor na de sponsoractie van DELTA Netwerk, hebben we plannen om het fonds in leven te houden zodat we door kunnen blijven gaan met het ondersteunen van initiatieven en activiteiten in Hallum. Hierover vertellen we je later graag meer. Voor nu hopen wij dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van de aanmeld-linkjes van Delta en Caiway om Hallum op glasvezel aangesloten te krijgen.

​Doarpsbelang Hallum
Aanbieders glasvezel Hallum

Aanmelden glasvezel internetabonnement

Selecteer hier een provider om je bij aan te melden voor een glasvezelabonnement. Om het Doarpsfûns Hallum te sponsoren kies je voor Delta of Caiway, dit werkt alleen via onderstaande koppelingen (je wordt doorgeleid).

Ook als ondernemer met het Business Pack van Delta Zakelijk verdien je € 25,- euro voor jezelf en 50,- voor het Doarpsfûns. Meld je aan voor het Flexpakket en selecteer het Business Pack als uitbreiding.

Sponsor Doarpsfûns Hallum

Kies hier voor een abonnement bij Delta, verdien zelf € 25,- en het Doarpsfûns Hallum ontvangt namens jou € 50,- van DELTA Netwerk. Ook voor ondernemers, vul het Flexpakket aan met het Business Pack.

Sponsor Doarpsfûns Hallum

Kies hier voor een abonnement bij Caiway, verdien zelf € 25,- en het Doarpsfûns Hallum ontvangt € 50,- van DELTA Netwerk.

Ook zakelijk!

Via Online.nl en Kliksafe verdien je geen € 25,- en wordt het Doarpsfûns Hallum ook niet gesponsord. Voor de zakelijke glasvezelabonnementen kies je voor Delta met het Business Pack (incl. vergoedingen) of Helden Van Nu (excl. vergoedingen).

Vergelijken

Vergelijken doe je hier, maar kom daarna wel snel terug om gebruik te maken van de aanmeld-linkjes van Delta en Caiway, anders lopen we beiden deze vergoedingen mis. Dus na het vergelijken, hierboven aanmelden via de daarvoor bestemde aanmeld-linkjes.

Redenen waarom jij mee zou moeten doen?

Hier een aantal redenen waarom glasvezel ook interessant is voor jou. Let op: als je een abonnement afsluit via de koppelingen van Delta en Caiway op deze site, dan verdien jij zelf € 25,- en krijgt het Doarpsfûns Hallum € 50,- van DELTA Netwerk door jouw aanmelding.

Handige informatie

Kalender

De komende tijd organiseert de netwerkbeheerder DELTA Netwerk een aantal informatieavonden, inloopavonden en andere momenten om iedereen zo goed mogelijk te informeren. Dit geeft jou de kans om online of live je vragen te stellen. Kun je niet op de avond in je eigen dorp? Kom dan op één van de andere avonden!

De volgende informatieavonden staan op de planning (aanklikken voor meer info):

Handige informatie

Bezoek het Glasvezel Informatiepunt

Het Glasvezel Informatiepunt is een tijdelijke winkel van DELTA Netwerk waar je terecht kunt met al jouw vragen over glasvezel, of om een abonnement af te sluiten, ook voor één van de andere providers dan Delta. Vergeet niet te melden dat je mee wilt doen aan de sponsoractie voor het Doarpsfûns Hallum, als je besluit om te kiezen voor Delta of Caiway

Je vindt het Glasvezel informatiepunt aan de Van Harenstraat 18 in Sint Annaparochie. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Je kunt er gewoon binnenlopen! Bellen - tijdens openingstijden - kan ook via: 06-18865395.

Handige informatie

Nieuwsbrief DELTA Netwerk

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de aanleg van het glasvezelnetwerk in Ferwerderadiel? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van DELTA Netwerk voor de dorpen van voormalig Ferwerderadiel.

Hoe sluit je een abonnement af?

Verdien € 25,- voor jezelf en € 50,- voor Doarpsfûns Hallum

Hieronder staat uitgelegd in 3 simpele stappen hoe jij een glasvezelabonnement kunt afsluiten, hoe je hier zelfs nog iets aan verdient en ons ook nog eens helpt!
Let op: gebruik wel de koppelingen op deze website, anders lopen wij de vergoedingen mis.


Kies welke aanbieder en abonnementsvorm het beste bij jou past. Bij Delta en Caiway verdienen jij en Hallum daar ook nog eens aan.


Verdien zelf € 25,- voor jouw aanmelding en wij ontvangen € 50,- door jouw aanmelding. Alleen als jij je aanmeld via de koppelingen op deze pagina kunnen wij die vergoeding krijgen. Alleen Delta en Caiway steunen deze actie.


...en dan is het wachten tot het glasvezelnetwerk er ligt en jij kunt genieten van het snelste internet. Je abonnement gaat pas in nadat je aangesloten bent. Naar verwachting is dat Q3 van 2023. Kijk bij de informatievideo's hoe de aanleg in zijn werk gaat.

Meer informatie over de aanleg en installatie van glasvezel internet

Informatievideo's

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest voorkomende vragen die DELTA Netwerk ontvangt voor je verzameld. Mocht je nog meer vragen hebben of hulp nodig hebben dan kun je terecht bij de klantenservice van DELTA Netwerk.

Informatiepagina over glasvezel voor Hallum

Dit is een tijdelijke pagina van Doarpsbelang Hallum