Kaatsvereniging Hallum

Kaatsvereniging Hallum
It Blikkelân 17
9074 CM Hallum
Bekijk op Google Maps

Welkom op de website van de Kaatsvereniging Hallum.
Hier kun je alles vinden over onze Kaatsvereniging, van informatie over de vereniging tot aan alle laatste nieuwtjes.

Nieuws

dinsdag 30 mei 2023

Dorpencompetitie 2023

vrijdag 12 mei 2023

Hulpmiddelen Bruisend Hart

zaterdag 11 maart 2023

Update Jeugd Sponsor actie

Agenda

04jun 10:00 - 16:00

Jeugd Kaatspartij

09jun 13:30 - 20:00

Feestkaatsen

Activiteiten

Zie hieronder een overzicht van alle activiteiten in seizoen 2023

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen

Gegevens en contact

Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen.

Lid worden

Wil jij graag lid worden van onze kaatsvereniging? Leuk! Lees hieronder bij wie jij je aan kunt melden en wat de contributiekosten zijn.

Contributie (per jaar)
Seniorenlid: €25,-
Jeugdlid: €17,50

Aanmelden lidmaatschap

Afmelden lidmaatschap

Wijzigingen adres & persoonlijke gegevens 

Oud Papier

Al ruim 40 jaar haalt K.V. Hallum het oud papier in Hallum op. Dit gebeurt elke eerste zaterdag van de maand. Het oud papier is een grote inkomstenbron voor de vereniging en dus ook zeer belangrijk. Al een lange tijd merken wij dat we steeds minder vrijwilligers bij elkaar kunnen krijgen om de routes te lopen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om weer met een vast schema te gaan werken zoals dat jaren geleden ook werd gedaan. Hoe dit precies werkt en hoe het schema eruitziet zie je hieronder.

Er zijn vaste routes die door vaste vrijwilligers iedere maand weer gelopen worden. Ook is er één vaste route waarvoor geen vaste vrijwilligers zijn. Voor deze route zijn wel een aantal vaste chauffeurs die elkaar iedere maand afwisselen. De personen in het schema helpen hen met deze route. Het is de bedoeling dat het oud papier van de weg wordt gehaald en op de kar wordt gestapeld. Het is belangrijk dat het oud papier stevig en dicht op elkaar staat zodat het niet omvalt en zodat jullie zoveel mogelijk mee kunnen nemen.

In het schema staat wie op welke datum wordt verwacht. Je wordt 09:00 uur verwacht bij de achterkant van het terrein van autobedrijf Bremer. Vanaf hier wordt de route gelopen en na afloop staat er een bakje koffie voor jullie klaar in de kantine.

Mocht je verhinderd zijn op de datum waarop je ingedeeld staat, dan ben je zelf verantwoordelijk om vervanging te regelen of om te ruilen met een ander. Geef dit wel op tijd door aan Gelt Donga (06-11046714), zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Wij waarderen het enorm dat je als lid of als ouder van een jeugdlid ons komt helpen. Voor jou is het misschien 2 uurtjes in het jaar, maar voor ons is het een enorme steun. Alvast bedankt daarvoor en tot ziens!

Sponsoren

Dit zijn de trotse sponsoren van Kaatsvereniging Hallum voor seizoen 2023!

Ook sponsor worden? Neem contact op met Hans Tjepkema 06-21180430