Fit & Happy Hallum

Sporten wordt telkens belangrijker, je merkt het overal. Toch is het voor veel mensen een grote stap om te beginnen met sporten. Het is spannend, je weet niet wat je kunt verwachten en tja.. als je start dan is je conditie natuurlijk nog niet zo goed dus misschien schaam je je ook wel een beetje.

Dat is echt niet nodig. Iedereen moet ergens beginnen en je zult verstelt staan hoe snel je fitter zult worden! Om met succes en regelmaat te gaan (of te blijven) sporten is het belangrijk dat twee zaken van een sportcentrum je aanspreken: de sfeer en het activiteitenaanbod.

Fit & Happy Hallum richt zich in de basis op iedereen die graag fit wil worden en fit wil blijven. Dit heeft niets te maken met bodybuilding, grote spierballen en strakke pakjes. In tegendeel zelfs. Als je bij Fit & Happy Hallum rondloopt zul je zien dat ‘Jan en alleman’ hier traint met ieder zijn eigen doelstelling. Dit zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer waar je je al snel thuis zult voelen. Daarnaast is het activiteitenaanbod behoorlijk ruim, daar zit vast iets voor je tussen?

Bij Fit & Happy Hallum zijn we goed in:

  • De begeleiding: professioneel en persoonlijk. Je zult altijd op je eigen niveau trainen en je zeker welkom voelen.

  • Groepslessen: verschillende lesprogramma’s op verschillende tijdstippen in de week. Jij bepaalt welke les je meedoet en wanneer, je hoeft je nooit op te geven of af te melden.

  • Voor ieder wat wils: Fit & Happy Hallum biedt voor iedere doelgroep programma’s, of je nu jong, oud, dik of dun bent; bij Fit & Happy Hallum vind je vast en zeker een geschikte activiteit!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de groepslessen die wij bieden, een gratis proefles en/of sportadvies.

Openingstijden:

Maandag 08.30 – 11.30 16.00 – 21.30
Dinsdag 16.00 – 21.30
Woensdag 08.30 – 11.30 16.00 – 21.30
Donderdag 08.30 – 11.30 16.00 – 21.30
Vrijdag 08.30 – 11.30 16.30 – 21.30
Zaterdag 08.30 – 11.30

Foto's & Video's


Naar overzicht