Hellema

Hellema is een uniek familiebedrijf met 160 jaar ervaring in het bakken van de lekkerste koekjes en het ontwikkelen van succesvolle merken als Smoeltjes.

In 1861 startte Andele Hellema met het bakken van koekjes op het Noordfriese platteland. Deze bakkerij is uitgegroeid tot het huidige Hellema-Hallum. Hoewel veel zaken vanzelfsprekend veranderd zijn, is het bedrijf nog steeds in eigendom van de familie en worden oude tradities in ere gehouden.

Zo wordt er nog steeds gebruik gemaakt kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en wordt er geproduceerd op basis van vertrouwde en beproefde recepten. Oude tradities worden voortgezet met de innovatie van de toekomst: de modernste productiemethoden en hoge kwaliteitswaarborgsystemen.

Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en product ontwikkeling. Dit resulteert in producten die nauw aansluiten op de steeds veranderende vraag van consumenten. Daarnaast heeft ons bedrijf medewerkers die vaak al jarenlang bij Hellema werkzaam zijn en zich persoonlijk betrokken voelen. Met onze flexibele bedrijfsstructuur kan Hellema snel reageren op vragen vanuit de (internationale) markt.

De koeken van Hellema zijn dan ook op veel plaatsen in de wereld verkrijgbaar. De nieuwe (vijfde) generatie Hellema herontdekt heerlijke klassieke koekjes en ontwikkelt eigentijds lekkere koeken. Koekliefhebbers kiezen voor Hellema want daar weten ze wat lekkere koekjes zijn. Lees meer over Hellema op onze website


Naar overzicht