Eigendenkwijs - Wouter Plantinga

Eigendenkwijs - Wouter Plantinga
Contactpersoon: Wouter Plantinga
Gedempte Haven 43
9074CL Hallum
Bekijk op Google Maps

Heb je moeite met het maken van logische denkstappen, bijvoorbeeld bij school- of studievakken zoals wiskunde of economie? Veel oefenen is een mogelijkheid om verder te komen maar dit is niet voor iedereen voldoende om echt ‘grip op’, ‘gevoel bij’ of inzicht in je leerstof te ontwikkelen. Er is een andere benadering: kijken naar je huidige manier van denken. Hoe kijk je naar de situatie en hoe ga je te werk? Ontbreekt het bijvoorbeeld aan gevoel bij getallen, zie je weinig logica in de formules of technieken, of wil je misschien te snel?

Inzicht in je eigen denken geeft je grip op je leerproces. Het helpt je zien hoe je te werk gaat en als het dan niet werkt, kun je gaan uitzoeken wat er ontbreekt of wat je anders kunt gaan doen. Wil jij werken aan meer duidelijkheid en rust ontwikkelen in je denkproces? Dan help ik jou graag op weg! We kijken specifiek naar wat je nodig hebt om meer rust, overzicht en duidelijkheid in jouw denkproces te brengen. Zo zul je op je eigen logische denkwijs leren bouwen. 

We werken aan vraagstukken waar jij mee bezig bent, bij voorkeur met rekenen/wiskunde, maar voor economie en bedrijfskunde / M&O ben ik ook lesbevoegd. De denktraining / bijles kost 1-op-1, onder normale omstandigheden € 30,- per uur, excl. voorrijdkosten. Wil je meer weten of kijken naar mogelijkheden? Dan kun je e-mailen naar eigendenkwijs@gmail.com of bellen naar 06-38949821. Zie voor een introductie ook op: www.youtube.com/@eigendenkwijs

Warme groet,

Wouter Plantinga

Foto's & Video's


Naar overzicht