PMU VanOnce

In 2006 opende ik samen met mijn moeder een kapsalon / beauty / pedicure salon. Samen hadden wij zoveel plannen en ideeën en kregen natuurlijk ook van iedereen goed bedoelde adviezen. Daar is dan ook onze naam voor de salon ontstaan!

Toen wij op een gegeven moment alle bemoeiennissen zat waren, zeiden wij tegen elkaar "Waar bemoeid iedereen zich mee!" het is VAN ONS !! En daar was de naam VanOnce ontstaan (iets chiquer geschreven).

Helaas is mijn moeder veel te vroeg gestorven en dat heeft mij geleerd dat je niet moet wachten met je dromen te verwezenlijken, het kan namelijk zomaar over zijn.

Na 17 jaar mijn eigen kapsalon gerund te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en besloot een opleiding te gaan volgen voor permanente make-up. Het was een hele zoektocht om een goede opleiding te vinden tussen al die 3 daagse cursussen. Zo kwam ik bij SkinQuip terecht die zeer professioneel en uitgebreid les geeft. Ook moet je aan hoge eisen voldoen om je diploma te kunnen behalen dit gaf mij direct een goed gevoel want als ik iets doe wil ik het graag heel goed doen!

het mooiste compliment is dat je niet ziet dat het permanente make-up is

Ik kwam in een compleet nieuwe wereld terecht waar ik veel heb geleerd over de technieken maar ook over de verschillende pigmenten. Waar ik eerst dacht een leuke toevoeging te hebben in mijn kapsalon, heeft dit alles op zijn kop gezet! Ik was/ben vanaf dat moment namelijk helemaal verliefd op permanente make-up en wil eigenlijk niks anders meer doen.

Nu ik samen met mijn gezin naar Friesland ben verhuisd en ik een daar een nieuwe salon open, wil ik mij allereerst gaan richten op de permanente make-up & dermaneedling.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn nieuwe salon.

Liefs Tessa

Behandelingen

In mijn salon kun je diverse behandelingen ondergaan. Mijn specialiteit is het aanbrengen van permanente make-up. Hieronder een korte opsoming van de verschillende behandelingen.

Powderbrows

Met de Powderbrow techniek krijg je een mooi zacht poeder effect tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes. Dit effect zal bij de aanzet van de wenkbrauw luchtiger worden aangezet dan bij het staartje. Je kunt met deze techniek zowel mooie strakke wenkbrauwen maken, als natuurlijk en luchtige wenkbrauwen. De powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes.
 

Lippigmentatie

Met lippigmentatie kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Heb jij smalle lippen en wil jij het optisch gezien net iets voller laten lijken, zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooiere vorm of heb je bleke lippen en wil jij ze een mooie natuurlijke kleur geven? Dit kan met een lippigmentatie!
 

Eyeliner

Een zachte lijn die de wimpers voller doet lijken en de ogen laat spreken. Veel mensen tekenen dagelijks een eyeliner, maar dit kan voor veel ongemak zorgen. De eyeliner kan uitlopen, is niet symmetrisch of de huid reageert allergisch op een oogpotlood of liquid eyeliner. Permanente make-up bied hier een uitkomst voor.
 

Derma needling

De dermapen is een nieuw apparaat dat gebruikt kan word voor microneedling en huidvernieuwing. In vergelijking met bestaand microneedling therapie is de dermapen effectiever en veiligger. De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

De dermapen is onder andere geschikt voor volgende indicaties:

 • Littekens (Acne)
 • Huidverjonging/ huidverbetering
 • Rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën
   

Twijfels of vragen?

Twijfel je nog of een van bovenstaande behandelingen iets voor jou is? Neem gerust contact met mij op ik zal een eerlijk advies geven.

Contact

Tijdens behandelingen neem ik geen telefoon op!

Laat een berichtje achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug of ik stuur je een whatsapp bericht.

Tel.: 06-52641715
E-mail: pmuvanonce@outlook.com

Openingstijden

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Intake en advies

Belangrijk!

Vooraf aan de behandeling stel ik altijd deze vragen lees het goed door dat voorkomt teleurstelling.

Permanente make-up is veilig en niet schadelijk voor de huid. In sommige gevallen wordt het toch afgeraden om PMU te ondergaan. Om die reden dient voor aanvang van iedere behandeling het ‘informent consent formulier’ te worden ingevuld. Op deze manier kunnen we de medische achtergrond achterhalen en op een veilige en verantwoorde manier omgaan met eventuele contra-indicaties.

Hieronder vind je een aantal contra-indicaties waarbij ik niet kan behandelen.

Laat geen PMU aanbrengen

 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
 • Op een litteken dat minder dan een jaar oud is.
 • Of een plek waar een laserwond nog niet genezen is.
 • Op een plek waar minder dan drie maanden geleden PMU of tatoeage is gelaserd.
 • Op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet.
 • Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen. Wij zullen  om deze gebieden heen werken.
 • Op een plek waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan.
 • Na een botoxbehandeling in het voorhoofdgebied: wacht 3 weken voordat je een pmu-behandeling ondergaat.
 • Na een ooglidcorrectie: wacht 3 maanden voordat je een pmu-behandeling ondergaat.
 • Na gebruik van Roaccutane: wacht 6 maanden voordat je een pmu-behandeling ondergaat.
   

Bij de onderstaande gevallen is het soms toch mogelijk een PMU behandeling te ondergaan. Dit moet echter wel in overleg met jouw desbetreffende huisarts.

PMU wordt afgeraden bij

 • Auto-immuunziekte
 • Koortsblaasjes (op de te behandelde plek)
 • Eczeem (op de te behandelde plek)
 • Diabetes
  Bij suikerziekte is PMU in sommige gevallen af te raden vanwege van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij de zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.
 • Hemofilie
 • Hepatitis
 • Herpes
 • HIV
 • Hart en vaatziekte
 • Epilepsie
 • Gordelroos
 • Melanomen
 • Lupus
   

Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

Kijk voor achtergrondinformatie over bovenstaande risico’s op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Knippen en verven

Ook kunt u bij mij terecht op de dagen dat er geen pmu behandelingen gepland staan voor het knippen en/of föhnen van uw haar.

Knippen dames en heren € 18,50
Knippen kinderen tot 12 jaar € 15,00
Model föhnen € 10,00
Drogen €   5,50
Wimpers verven €   7,50
Wenkbrauwen verven €   7,50

 

Kapsalon VanOnce

Tarieven 2023

Voor de verschillende behandelingen gelden voor 2023 de volgende tarieven.

PMU Wenkbrauwen

 
Powderbrows
(incl. intake, nazorg product en nabehandeling)
€    375,-
Touch-Up binnen 1 jaar €    150,-

Lippigmentatie

 
Full Lips
(incl. intake, nazorg product en nabehandeling)
€    420,-
Touch-Up binnen 1 jaar €    175,-

Eyeliner

 
Eyeliner bovenooglid
(incl. intake en nabehandeling)
€    225,-
Eyeliner onder + boven
(incl. intake en nabehandeling)
€    285,-

Derma needling

 
Derma needling gezicht 30 min  €     62,50
Derma needling gezicht 60 min  €    110,-
Derma needling gezicht+hals €    175,-

Naar overzicht