De Denkruimte

Praktijk voor denkgesprekken

Ik ben Justine Pardoen, biografisch coach. Ik voer gesprekken over je leven. Omdat je even wilt stilstaan, of omdat je een vraag hebt. In die gesprekken verbinden we het heden met je verleden én je toekomst. Het geeft inzicht, rust en vertrouwen. Daarnaast leid ik sessies autobiografisch schrijven. Fysiek maar ook online.

In gesprek over levensvragen.

“Moet ik doorgaan met dit werk?”
“Hoe kom ik over mijn verdriet heen?”
“Waarom kan ik nooit nee zeggen?”
“Wie ben ik?”

In mijn filosofische praktijk voer ik denkgesprekken over je eigen leven. Het geeft je de kans om even stil te staan bij wat je nu eigenlijk echt wilt en waarom je doet wat je doet. Soms is dat nodig om nieuwe stappen te kunnen zetten, of belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Soms wil je juist terugkijken, om meer inzicht te krijgen in je gewoontes en denkpatronen. Wat in de weg zit, ruim je op. Maar er zijn ook oude dingen die je wilt behouden, of omvormen. Het is een verhelderend proces, dat meestal in zes gesprekken geklaard is.

Ook leid ik Socratische gesprekken, bijvoorbeeld met leerlingen in de klas.

Je kunt ook deelnemen aan open sessies autobiografisch schrijven. Op deze bijeenkomsten schrijf je voor jezelf steeds een pareltje om te bewaren en om te delen, zonder dat je nu meteen een heel levensverhaal schrijft. Het is meer een soort schatgraven, zonder dat je er meteen mee naar het museum hoeft te lopen. Maar je wordt er wel veel rijker van…

Jezelf beter leren kennen? Welkom in Hallum!


Naar overzicht