Drumstudio Hans Sambrink

Drumlessen in Hallum
Privé-drumlessen voor beginners en gevorderden, voor jongeren en volwassenen. Waarbij alle muziekstijlen worden behandeld en waarbij heel duidelijk rekening wordt gehouden met de richting die je zelf voor ogen hebt. Je krijgt les uit een eigen ontwikkelde lesmethode waarbij je drummende wijs het notenschrift leert begrijpen. Geen droge stof want vanaf de eerste les speel je al een pakkende groove!

Voor iedereen
Jong en oud kan drumlessen nemen en er wordt les gegeven in het tempo wat jou het beste ligt. De één wil drummen als hobby en de ander wil een serieuze carrière als drummer, de lessen worden daar op aangepast.

Proeflessen
Drumles nemen doe je er niet zomaar even bij, naast die 30 minuten drumles per week zul je ook met regelmaat moeten oefenen. Om er voor jezelf achter te komen of drumles echt iets voor je is, begin je eerst met een gratis proefles. Ben je daarna vastbesloten om verder te gaan, dan schrijf je je in voor drumles.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de lessen, het lesmateriaal, het lesgeld en de studio, op de website van de drumstudio zelf via de link hiernaast.

Foto's & Video's


Naar overzicht