Activiteitencommissie Hallum

De Stichting Activiteiten Hallum is ontstaan uit de Activiteiten Commissie Hallum.

Deze commissie is destijds opgericht vanuit leden van de feestcommissie en het dorpsbelang Hallum om er voor te zorgen dat er naast het feest in de zomer ook in de wintermaanden regelmatig een activiteit geregeld zou worden.

Door de jaren heen zijn er veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals filmavonden, speurtochten, bingo´s, dans- en feestavonden, hobbymarkten, hobby on wheels, kerstconcerten en kerstmarkten, jeugdcarnaval, dierendag, braderieën, vrijmarkten, lampionoptochten, viswedstrijden, dia-avonden, ringrijden, oliebollenbakken, intocht Sinterklaas, Skijt je rijk, hooivorkdarten, veilingen etc.

Door de jaren heen waren de vaste sponsors Bakkerij A. Hellema, Dorpsbelang Hallum en de Feestcommissie Hallum.

Begin 2007 is de Stichting Activiteiten Hallum ingelijfd bij de Feestcommissie Hallum en staat deze commissie financieel garant voor de continuïteit van de Stichting.

Voor bepaalde activiteiten zoals bijvoorbeeld het ringrijden worden we gesteund door Hallumer ondernemers. De intocht van Sinterklaas wordt mede gefinancierd door de Hallumer ondernemers en Dorpsbelang Hallum. Ook is er samenwerking met Jeugdwerk Hallum bij het organiseren van bepaalde jeugdactiviteiten, zoals bijvoorbeeld het jeugdcarnaval en halloween.

Agenda

06jul 15:00 - 23:00

Fiets 'm erin

Hallum Vrijwilligers Vacatures

Ben je op zoek naar een zinvolle manier om je in te zetten voor je gemeenschap? Heb je interesse in cultuur, sport, activiteiten, natuur, of iets anders? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je!

 

Hallum heeft een groot aantal verenigingen welke allerlei activiteiten en evenementen organiseren voor onze dorpsgenoten. Denk aan dorpsfeest, sport, lasergamen, fiets um erin, Spokentocht, lezingen, en nog veel meer.

Om dit mogelijk te maken, hebben wij jouw hulp nodig! Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij verschillende taken. Dit kan bijvoorbeeld het versterken van een bestuur zijn of het zo nu en dan bij springen bij een activiteit. Hieronder staan een overzicht van verschillende vacatures / activiteiten waar wij mensen voor zoeken. 

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij een van onze verenigingen? Meld je dan nu aan via ons contactformulier, e-mail, of telefoon. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hopen je snel te zien bij een van onze verenigingen!


Naar overzicht