Uitgelicht
Door Hellema opmaandag 20 mei 2024

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

2024-06-03 11:40:52

In Hallum is er reden voor een feestje! Er zijn bij Hellema, producent van lekkere koekjes en tussendoortjes, dit jaar namelijk 17 mensen 40 jaar in dienst. Dat vieren we vrijdag 24 mei vanaf 15.15 uur bij het Multifunctioneel Centrum Trefpunt in Hallum. Het wordt een feestelijk moment van terugblikken, erkenning en dankbaarheid voor de toewijding en loyaliteit van de medewerkers.

“Onze 17 collega’s verdienen een staande ovatie voor hun ongelofelijke toewijding gedurende de afgelopen vier decennia. Ze zijn een belangrijk onderdeel geweest van de groei en bloei van de onderneming”, zegt Hille Hellema, directeur van Hellema. In de jaren tachtig groeide het bedrijf, onder leiding van Jan Ymke Hellema, enorm door de introductie van de Fourré biscuits. Het leverde het bedrijf vooral in de export een enorme groei op. “Hun inzet hierin heeft ons bedrijf enorm doen groeien, en daar zijn we ze stuk voor stuk ontzettend dankbaar voor,” aldus Hellema.

Arnold Wiegersma, senior proefbakker, is één van de 17 jubilarissen. “Ik werkte eerder bij een kleine bakkerij, zag dat Hellema op zoek was naar mensen en de volgende dag mocht ik al beginnen! Ik begon als menger, was een tijdje later tijdelijk proefbakker en vond dat zo leuk dat ik die functie ben blijven houden. Ik houd van de afwisseling en geniet nog elke dag van mijn werk!”

Deze mijlpaal laat volgens Hellema niet alleen zien hoe diep de band tussen de medewerkers en Hellema Hallum B.V. is, “het toont ook de loyaliteit en waardering die de bedrijfscultuur kenmerkt. De mens kan nog altijd het verschil maken. Deze 17 collega’s brengen een schat aan ervaring, kennis en commitment met zich mee. Mede dankzij hun goede inzet hebben we ons stevig kunnen vestigen als gerenommeerde speler in de markt van koekjes en tussendoortjes.”

Vrijdag zal er een moment zijn om dit samen met de jubilarissen en de familie te vieren. Dit is een moment om terug te blikken en samen met de collega’s goeie herinneringen op te halen.


Naar overzicht