Uitgelicht
Door Doarpsbelang Hallum opvrijdag 11 augustus 2023

Bedankje voor aanleggen glasvezel

2023-08-22 00:26:04

In de afgelopen weken hebben 39 werknemers van het bedrijf Selecta Infratechniek, in opdracht van de Delta Netwerk, heel Hallum voorzien van supersnelle glasvezel. Het betreft de eerste fase van de aanleg, het aanleggen van de hoofdbekabeling in de straten naar de huizen en het POP-station.

Er werd efficiënt gewerkt en het contact met onze inwoners was erg vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk kwamen er weinig klachten binnen over het aanleggen en de overlast welke dat soms tot gevolg had. Doarpsbelang Hallum wil daarom, namens iedereen in Hallum, deze hardwerkende mannen bedanken.

Dat hebben we vrijdagmiddag 11 augustus gedaan op de parkeerplaats van het zwembad, door het uitdelen van 39 tassen gevuld met lekkere koekjes van onze lokale bakkerijen. De medewerkers van Selecta hebben dit gebaar en de tas met inhoud erg gewaardeerd en vonden het fijn dat hun werk gezien werd. Na een dankwoordje door Sieta van der Woude, namens Doarpsbelang Hallum, voor het harde werken in weer en wind, zijn de tasjes met lekkers uit Hallum uitgedeeld aan de 39 medewerkers en is er nog even een foto gemaakt.

Voor het mogelijk maken van dit gebaar, willen wij de firma’s Van der Meulen, Helwa en Hellema Hallum harteklijk bedanken voor het beschikbaar stellen van hun producten.

PS.
Je kunt je nog steeds aanmelden voor een glasvezelabonnement en deelnemen aan de sponsoractie! Lees hoe je dat doet op deze pagina.

Doarpsbelang Hallum


Naar overzicht