donderdag 9 november 2023

Tweewekelijkse Boerenstreekmarkt in Alde Leie

2023-11-09 00:07:12

Vanuit vele bezoekers aan de voorgaande Boerenstreekmarkten in Alde Leie, kwam de opmerking "Dit zouden jullie eigenlijk iedere maand moeten organiseren..."

Welnu! Er staan maar liefst 12 markten gepland voor komend seizoen. Iedere 2 weken, van 10.00 - 13.00 uur, bieden lokale- en biologische Boeren vanaf hun marktkraam, een breed en gevarieerd assortiment aan voeding aan. Vers van het land en rechtstreeks van de Boer.

De Boerenstreekmarkt vindt plaats in de overdekte fabriekshal van "Nije Leije" aan de Leijester Hegedyk 27b, 9071XB in Alde Leie (schuin tegenover de molen).

Kom gezellig langs! Neem vooral je eigen boodschappentas mee. De catering zorgt voor een lekker bakje koffie, met wat lekkers. Kom, indien mogelijk, op de fiets. Parkeer gelegenheid voor de auto is ook aanwezig (ongeveer 200 plekken beschikbaar).

Je kunt de afbeelding van de flyer opslaan in jouw telefoon of uitprinten en op je prikbord of koelkast hangen, zodat je geen markt hoeft te missen! De markten staan ook in de Agenda op HallumOnline.nl

Wolkom yn Alde Leie!
Team organisatie boerenstreekmarkt Alde Leie


Naar overzicht