Door Kaatsvereniging Hallum opdonderdag 15 juni 2023

Feestkaatsen 2023

2023-06-15 14:24:26

Van kaatsers met al jaren ervaring en kaatsers die één keer in het jaar terug keren op het veld voor het feestkaatsen tot aan een Rotterdammer die het spel überhaupt nog nooit gezien had. Afgelopen vrijdag stonden er maar liefst 96 deelnemers op het veld om gezellig met elkaar een balletje te slaan!

Naast het plezier in het veld was het ook zeer gezellig om het veld heen. Met veel publiek, muziek, mooi weer, drankjes en natuurlijk door omroeper Wietse zat de sfeer er goed in!

Al met al was het weer een zeer geslaagde editie van het feestkaatsen. Via deze weg willen we ook iedereen bedanken voor hun inzet. Alle veldleggers, sponsors van de extra prijzen en kransen, het catering personeel, Jettie voor het regelen van de prijzen, Wietse en Sjouke voor hun praatjes door de microfoon en natuurlijk iedereen die heeft geholpen met opruimen. Zonder jullie hadden we er niet zo’n mooie dag van kunnen maken.

Natuurlijk gingen er aan het eind van de dag ook kaatsers met een prijs naar huis. Dit zijn de winnaars van het feestkaatsen 2023.

Winnaarsronde
Eerste prijs: Pieter Banga (Koning), Raymond Bouwhuis en Daniël Baars

Tweede prijs: Pieter Dijkstra, Johannes de Haan en Jan Lucas Hemrica

Derde prijs: Harke de Beer, Richard Visser en Fridus Jongbloed

Derde prijs: Sytse Jouta, Wilco Terpstra en Gep Brouwer

Herkansingsronde
Eerste prijs: Sido Polet, Lennart Adema en Michael Huizinga

Tweede prijs: Jochum Stienstra (ingevallen voor Wikke van der Meij), Sjoerd de Vries en Angelique Frankena


Naar overzicht