Uitgelicht
vrijdag 2 december 2022

Hallum krijgt glasvezel!

2022-12-02 11:06:28
graven glasvezel kabel straat bomen huizen hallum delta netwerk

Het is gelukt! Hallum heeft meer dan 20% aanmeldingen voor een glasvezel abonnement en daardoor gaat de aanleg door. Doarpsbelang is afgelopen dinsdag gebeld door Delta Netwerk met het goede nieuws dat in alle dorpen uit deze campagne glasvezel zal worden aangelegd.

Hoe dit er qua planning uit komt te zien weten we nog niet precies, maar dit zullen we bekend maken op HallumOnline.nl zodra we dat weten. Het schouwen van Ferwert begint al wel op 27 december, dit omdat de aanleg van glasvezel daar gecombineerd gaat worden met het vernieuwen van de riolering.

We kunnen je wel alvast vertellen dat je je in de komende weken nog steeds kunt aanmelden voor een glasvezel abonnement, nog steeds een gratis aansluiting krijgt en nog steeds mee kunt doen met de sponsoractie. Deze coulance-periode duurt nog tot en met 31 december. Hier zijn wij heel blij mee en daardoor kunnen we het sponsorbedrag voor het Doarpsfûns Hallum nog wat groter maken!

Dus heb je nog niet besteld, dan kan dat nu alsnog, zo voorkom je hoge aansluitkosten van 350,- tot 650,- euro als je later, na de aanleg, alsnog besluit om glasvezel internet te nemen. 

Bestel hier rechtstreeks een abonnement van Delta of Caiway met de sponsoractie, klik op één van onderstaande knoppen, alleen zo verdien jij zelf € 25,- en € 50,- voor Doarpsfûns Hallum. Bij elke andere manier van aanmelden krijg je geen € 25,- terug en krijgt ook het Doarpsfûns deze € 50,- niet.


Lees alles over glasvezel op HallumOnline.nl/glasvezel. Inmiddels is het sponsorbedrag voor het Doarpsfûns de € 5.000,- al ruim gepasseerd en dat kan nog steeds meer worden als nog meer mensen zich aanmelden voor een abonnement bij Delta of Caiway.

Kom je er niet uit, geen probleem. Gebruik dan het contact-formulier, mail ons op doarpsbelang@hallumonline.nl of bel 06-11095223 en wij helpen je graag verder.

Klik hieronder om het volledige persbericht van Delta Netwerk te lezen.


Naar overzicht