dinsdag 7 november 2023

Subsidie isolatiemaatregelen Noardeast-Fryslân

2023-11-07 00:39:08

Nieuwe subsidie tot € 2.500,- voor isolatiemaatregelen.
De gemeente Noardeast-Fryslân biedt vanaf 1 januari 2024 een nieuwe subsidie voor isolatiemaatregelen aan.

Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van de muur, het dak, de ramen of de vloer. De subsidie geldt voor koopwoningen met een WOZ-waarde lager dan € 266.000,- en een energielabel D of lager. Komt u hiervoor in aanmerking, maak dan aanspraak op een waardebon tot € 2.500,-. Deze waardebon kunt u inleveren bij een aangesloten isolatiebedrijf, een zelf gekozen bedrijf of een doe-het-zelfzaak.

Adviseurs van Energie Inspectie komen bij u langs

Namens de gemeente lopen adviseurs van Energie Inspectie door uw dorp om de nieuwe subsidie onder aandacht te brengen. Zij informeren u over de voorwaarden van de subsidie. Daarnaast kunt u ter plekke gratis energieadvies krijgen. Want wilt u aan de slag met isoleren, maar weet u niet hoe? De adviseurs vertellen u welke isolatiemaatregel(en) het meest geschikt zijn voor uw woning.

Maak een afspraak via 088 42 42 900 of via energieinspectie.nl/subsidie-noardeastfryslan

Energie Inspectie heeft bij u aangebeld, maar u was niet thuis

Was u niet thuis, maar wilt u wel een afspraak maken? Neem dan contact op met Energie Inspectie via 088 42 42 900 of ga naar energieinspectie.nl/subsidie-noardeastfryslan. Zij plannen voor u een afspraak op een voor u geschikt moment.

Wilt u geen afspraak maken, maar wel op de hoogte blijven van de subsidie? Neem dan ook contact op met Energie Inspectie.

Wat biedt de gemeente nog meer aan?

Naast de subsidie voor isolatiemaatregelen biedt de gemeente nog meer regelingen aan. Zo kunt u al direct een afspraak maken voor de Ljochtbus, die gratis kleine energiebesparende maatregelen bij u aanbrengt. Of maak een afspraak met de Energiecoach. De Energiecoach geeft u handige bespaartips en inzicht in de energierekening. Kijk voor de voorwaarden en hoe u zich kunt aanmelden op de website van de gemeente: www.noardeast-fryslan.nl/energielasten.

Heeft u vragen voor de gemeente?

Neem dan contact op via telefoonnummer: 0519 29 88 88.


 


Naar overzicht