Door Doarpsbelang Hallum opwoensdag 4 oktober 2023

Topregio: dan-moatte-jo-hjir-net-wêze

2023-10-04 08:04:27

Mooi nieuws: afgelopen maand is de vrolijke en eigenwijze campagne #danmoattejohjirnetwêze (#danmoetjehiernietzijn) van Topregio.nl gelanceerd waarin onze prachtige regio in de spotlight staat.

Wat maakt dé topregio van Nederland uniek? Op de website, social media kanalen en in de video's vertellen inwoners van Noardeast-Fryslân met enthousiasme en trots waarom ze hier zo graag wonen, werken en leven. En lachen doen ze ook. Bijvoorbeeld als er iets gezegd wordt over files, gestapeld wonen en saai werk. Waarom? Check de video en ontdek het zelf.

We hopen dat de video volop gedeeld wordt, zodat mensen in alle hoeken van Nederland kunnen meegenieten van wat dé Topregio van Nederland heeft te bieden! 

Check de social media kanalen:

Klik hier voor de link naar alle Topregio video's.

Heel veel kijkplezier!
 

De campagne wordt gemaakt door en voor de inwoners van de 4 gemeenten in Noordoost-Fryslân en voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in onze (top)regio. Hij wordt gedragen en ondersteund door Agenda Netwerk Noord-Oost (ANNO), die met haar initiatieven wil bijdragen aan een vitale regio.

Lees hier meer over de campagne!

Wat voor vrágen zijn dit?! TOPREGIO.NL #danmoattejohjirnetwêze #danmoetjehiernietzijn campagnevideo

Met de eigen(wijze) en vrolijke campagne #danmoattejohjirnetwêze (#danmoetjehiernietzijn) van Topregio.nl laten we zoveel mogelijk Nederlanders het bijzondere van Noordoost Fryslân zien. Trotse, enthousiaste en ondernemende inwoners vertellen wat deze regio uniek maakt. Bijvoorbeeld met betrekking tot ruimte, natuur, aangenaam wonen, veiligheid, beleving, kansrijk werk én toonaangevende organisaties en bedrijven. Files? Dat zijn in Noordoost-Friesland 10 auto's op een rij. Gestapeld wonen kennen we hier ook niet; de kerktoren is overal het hoogst. En zo heeft Noordoost Fryslân nog veel meer unieke kenmerken die wonen, werken en leven hier zo bijzonder maken. Deze campagne wordt gemaakt door en voor de inwoners van de 4 gemeenten in Noordoost-Friesland en voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in onze (top)regio. Hij wordt gedragen en ondersteund door Agenda Netwerk Noord-Oost (ANNO), die met haar initiatieven wil bijdragen aan een vitale regio. Concept & producent: SJB Media (www.sjbmedia.nl) in opdracht van ANNO (Agenda Netwerk Noordoost / Topregio.nl)

Naar overzicht