Nieuwsbrieven Doarpsbelang Hallum

Doarpsbelang Hallum is in 2022 begonnen met het versturen van nieuwsbrieven aan haar leden, deels voor het informeren van de leden en het uitnodigen om te stemmen over bepaalde zaken. Het doel is om vaker een nieuwsbrief te versturen, om zo meer dorpsgenoten en omwonenden te informeren over van alles en nog wat in Hallum.

Op deze pagina vind je de laatst verstuurde nieuwsbrief en de voorgaande edities. Je kunt je hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Doarpsbelang Hallum, al zouden wij dat wel zeer op prijs stellen om de 'stem van Hallum, via onze vereninging, bij lokale en regionale overheden meer impact te geven.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Om de laatste ontwikkelingen in en over Hallum in je mailbox te ontvangen kun je je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Doarpsbelang Hallum verstuurt zo nu en dan een nieuwsbrief en hoopt dat in de toekomst wat vaker te kunnen gaan doen, afhankelijk van de beschikbare tijd hiervoor.

Meld je aan:

 
 
 
 
Nieuwsbrief #2 van 1 december 2022

Laatste nieuwsbrief

Update van Doarpsbelang Hallum


Goedemorgen,
 

Graag willen wij een aantal zaken bij jullie onder de aandacht brengen met deze nieuwsbrief. We vertellen wat over de nieuwe kerstboom en de daarbij horende geldinzameling, glasvezel internet voor Hallum, HallumOnline.nl en het oud papier.

Het delen van deze e-mail en/of het verder verspreiden van deze informatie wordt zeer op prijs gesteld. Alvast heel erg bedankt voor het lezen, delen en meedoen!
 

Doarpsbelang Hallum
 

Bekijk hier de hele nieuwsbrief